چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران

تاریخ برگزاری : 2 الی 4 اسفند 1402 

مکان برگزاری: مرکز همایش های بین المللی ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی 
 

 

مهم‌ترین محورهای این کنگره بین‌المللی بزرگ و منحصر به فرد که با حضور اساتید، دانشمندان و صاحبنظران برجسته داخلی و خارجی از جمله پروفسور ویلت (دانشگاه هاروراد)، پروفسور هولیک (دانشگاه بوستون) و استاد خسرو عادلی ریاست انجمن فدراسیون بین المللی بیوشیمی بالینی و علوم آزمایشگاهی (ifcc) برگزار می شود عبارتند از:

حکمرانی، تولید و سیاست گذاری نظام غذا و تغذیه، چالش های پایداری و امنیت غذا و تغذیه، فناوری های نوین و نوآوری های دانش بنیان در پایداری نظام غذا و تغذیه، صنعت و تولید غذا، ایمنی و سلامت پایدار، تغذیه گروه های آسیب پذیر، بیماری های واگیر و غیرواگیر و مراقبت های بیمارستان، تغذیه ورزشی، فعالیت بدنی و سلامت عمومی، تغذیه در شرایط ویژه و بحران زیست محیطی، اپی ژنتیک، نوتری ژنومیکس و نوتریژنتیک و رژیم غذایی فردی، تغذیه، ملاحظات اجتماعی و اقتصاد و سلامت روان، آموزش، سواد و فرهنگ غذا و تغذیه .

از جمله جاذبههای ویژه کنگره علاوه بر نمایشگاه با شکوه از خدمات و محصولات شرکت ها و مراکز مرتبطريا، می توان به برگزاری حدود 12 سمپوزیوم متنوع با بیش از 50 سخنران و نیز میزگردها و کارگاه های آموزشی جذاب و کاربردی اشاره نمود.

لازم به ذكر است این کنگره دارای امتیاز بازآموزی بوده و گروه‌های هدف متعدد و متنوعی را در بر می‌گیرد.